PRILAGOĐENA VAŠIM POTREBAMA

NOVA OCTAVIA

Predstavljamo Vam novu model ŠKODU OKTAVIA, prostrani automobil koji se prilagođava Vašim potrebama, praktičan u poslovnim i porodičnim situacijama. Svojim kompaktnim dimenzijama, nasavremenijim sistemima asistencije i nenadmašnim komforom, idealn je za gradsku vožnju ali i za duga putovanja.

Šta sve možete sa modelom OCTAVIA

MOŽETE LAKO SMESTITI CELU PORODICU

Lako možete smestiti sve što Vam treba u prtljažnik zapremine 600-litara. Obaranjem zadnjih naslona, prtljažnik se poveđava na 1,555 litara (640/1700 litara kod COMBI verzije). U prtljažniku ćete naći brojna Simply Clever rešenja da Vaš prtljag bude siguran: četiri kuke, tri mrežice i Velcro cargo elemente.

Šta sve možete sa modelom OCTAVIA

UŽIVAJTE NA POSLOVNOM PUTOVANJU

Bez modela OCTAVIA, duga poslovna putovanja bila bi zamorna. Uključite sistem Predictive Cruise Control i gledajte kako se kilometri nižu. Sve vreme društvo će Vam praviti moćni full LED Matrix farovi i vesti o saobraćaju koje ćete dobijati preko aplikacije Online Traffic Information. Podesivi Head-up displejjasno će Vam pokazivati sve važne informacije.

Šta sve možete sa modelom OCTAVIA

VOŽNJA U GRADU JE JEDNOSTAVNA

OCTAVIA je savršena za gradsku vožnju. Parkiranje će Vam olakšati sistem Parking Spaces koji će za Vas naći slobodno mesto. Zatim parkiranje prepustite asistentu Park Assist koji će naći pogodno mesto i parakirati umesto Vas. Ukoliko se pojavi rizik da udarite u drugo vozilo i biciklistu dok izlazite iz automobila, pomoćnik Exit Warning system će Vas upozoriti na opasnost.

Šta sve možete sa modelom OCTAVIA

KRENITE NA ODMORI PONESITE SVEŠTO VAM JE POTREBNO

Putnicima na zadnjem sedištu će se svideti oprema Sleep Package (samo verzija limuzina), koja sadrži i podesive naslone za glavu koji će olakšati spavanje na putu. Putnici imaju na raspolaganju i 5 USB-C konekcije. Sistem Dynamic Chassis Control sa podesivim amortizerima će osigurati da putovanje bude udobno bez obzira na okolnosti.

Šta sve možete sa modelom OCTAVIA

BAVITE SE BICIKLIZMOM

Pomoću ručice u prtljažniku oslobodite vučnu kuku. Na kuku montirajte nosače za bicikle i spremni ste za avanturu. Nakon rekreacije, kuku možete sklopiti jednim potezom.

Šta sve možete sa OKTAVIJOM

PLANINARITE NA KOMFORAN NAČIN

Nova OCTAVIA je savršena za zimske sportove zahvaljujući pogonu 4×4. Ujutro aktivirajte nezavisno grejanje pomoću telefona. Zagrejano čeono staklo će se lako izboriti sa snegom i ledom. Skije ćete lako smestiti kroz otvor na zadnjem naslonu. Grejani volan i četiri sedišta će Vas zagrejati na putu ka skijaškoj stazi.

Šta sve možete sa modelom OCTAVIA

IZVEDITE PORODICU U PROVOD

Radni dan je završen ali još uvek nije kasno da porodicu izvedete, recimo, u bioskop. Zabavićete i na putu. Vozač, suvozač i putnici na zadnjem sedištu mogu posebno podesiti temperaturu koja im odgovara sa Climatronic trozonskim klima uređajem. Wi-Fi konekcija i muzički Canton Sound System će Vas zabaviti na putu do cilja.

Šta sve možete sa modelom OCTAVIA

VOŽNAJ BEZ GREŠKE

OCTAVIA čini da svakodnevnica bude lepša. Sa sistemom KESSY keyless , možete otključati i zaključati automobil i na zadnjim vratima. Wireless SmartLink+ omogućava da telefonirate i čitate poruke pomoću Apple CarPlay, Android Auto i MirrorLink™. Tu je i kišobran u prednjim vratima ukoliko počne da pada kiša.

Šta sve možete sa modelom OCTAVIA

VEČERAJTE U GRADU

Petak je perfektan za romantičnu večeru u dvoje. Dok se vozite ka restoranu, uživajte u prednjim sedištima sa AGR-sertifikatom koja nude ventilaciju, masažu i podesici naslon. Unutrašnjost će Vas dovesti u pravo raspoloženje pomoću LED ambijentalnog svetla. Stigli ste ranije pa možete prošetati. Gde da parkirate? Ovo je zadatak za sistem Parking Position.

UŽIVAJTE U NAJMODERNIJOJ OPREMI

Nova OCTAVIA se ističe na poljima koja su svima važna. Maksimalna bezbednost, snažni motori i najmoderniji sistemi za on-line povezivanje.

SVE OVO I JOŠ VIŠE OD TOGA

ŠKODA OCTAVIA 𝗶V

PRVA PLUG-IN HIBRID OCTAVIA

OCTAVIA iV, drugi ŠKODA model koj će biti dostupan kao plug-in hibrid, kombinuje nabolje od električnih i klasičnih automobila za štedljivu i dinamičnu vožnju.

SPREMNA ZA SVAKU SITUACIJU

Vozite se na posao u potpunoj tišini i komforu pomoću električnog pogona dometa do 55 km, koji ne ispušta izduvne gasove na ulicu. Za duža putovanja tu je rezervoar za gorivo zapremine 40 litara dometa nekoliko stotina kilometara.

ODOVORNOST ALI I DINAMIČNOST

Pogonski sistem je kombinacija benziskog i električnog motora koji isporučuje maksimalnu snagu od 150 kW i obrtni momenat do 350 Nm.

SIGURNO PUNJENJE

Izraz “plug-in hybrid” kaže da baterije modela OCTAVIA iV se mogu puniti kod kuće preko standardne utičnice ili wallbox-a. Utičnica za punjenje se nalazi iza poklopca na prednjem levom krilu. Druga mogućnost punjenja je koriščenje energije kočenja tokom vožnje na benzinski motor.

MESTO ZA SVE VAŽNE STVARI

Bez obzira na bateriju koja se nalazi ispred zadnje osovine, ŠKODA OCTAVIA iV i dalje ostaje prostrani komforan porodični automobil velikog prtljažnika. Prtljažnik zapremine 450 l nudi veliki praktični prostor kome je lako prići.

OCTAVIA SLAVI 60 GODINA POSTOJANJA

ŠKODA OCTAVIA, sada svojom četvrtom genercijom slavi 60 godina od početka proizvodnje: u januaru 1959.godine, prvi automobili legendarnog modela sišli su sa proizvodne trake u Mladoj Boleslavi. Tako je počela priča našeg najuspešnijeg modela.

Vaša NOVA OCTAVIA

cenovnik


PREUZMITE ŠKODA APLIKACIJE:

Skoda auto centar Stojanovic Škoda
Skoda auto centar Stojanovic Škoda