Izjava o odricanju od odgovornosti

Auto Centar Stojanović d.o.o. ulaže maksimalne napore i resurse kojima raspolaže da svi detalji tehničkih karakteristika, dizajna, opreme, materijala, garancija, fotografija i cena Vam budu prikazani ispravno. Ipak ne možemo garantovati da su sve objavljene informacije, cene i fotografije u potpunosti tačni.

Sve informacije objavljene na našem sajtu u vreme objavljivanja bile su tačne. Međutim, proizvođač kao i prodavac zadržavaju pravo izmene ponude, cena, opreme, performansi i rokova isporuka bez prethodnog obaveštenja. Podaci i informacije na ovom sajtu služe samo kao smernice i nemaju obavezujući karakter.

Zbog ograničenja tehnologije štampe i prikaza na monitorima, boje i lakovi ili drugi materijali prikazani na ovom sajtu mogu se razlikovati u stvarnosti.

Za sve aktuelne informacije i više detalja o standardnoj ili dodatnoj opremi i trenutnim aktuelnim cenama i popustima, rokovima i uslovima isporuke kontaktirajte nas na broj telefona +381 11 655 76 40, mail-om: office@acs45.rs ili posetom u našem salonu u Jurija Gagarina 225, Novi Beograd.