Cena 18.078 EUR

ŠKODA Octavia FL Ambition 1.6 TDI 85kw/115ks 5G

Jedan od modela ŠKODA koji možete pogledati u našem salonu u Jurija Gagarina 225, je model Octavia sa dizel motorom 1.6 TDI 85kw i manuelnim menjačem i dostupan je za isporuku odmah.

ŠKODA Octavia FL Ambition 1.6 TDI 85kw/115ks 5G u Black Magic pearl effect boji.

3 – kraki kožni servo volan podesiv u dve ose, Kožna ručica menjača, Kožna ručica ručne kočnice, Airbag za vozača i suvozača, suvozačev airbag sa deaktivacijom, Prednji bočni air bag – ovi, Vazdušne zavese, ESC, Klima uređaj, Elektro podizači prednjih i zadnjih stakala, Elektro podesivi, sklopivi i grejani spoljašnji retrovizori, Centralno zaključavanje sa daljinskom komandom, Maxi dot putni računar, Halogena svetla sa podesivim snopom svetlosti po visini i odvojenim LED dnevnim svetlima, Prednja i zadnja svetla za maglu, Vozacevo sedište podesivo po visini, Disk kočnice pozadi, Radio aparat Swing, 4 zvučnika, Indikator pritiska u pneumaticima, Comfort telefoniranje, Tonirana stakla, Senzor za kišu, USB konekcija, Aluminijumske felne Ilias 6,5J x 16″, Kontrola pri vožnji u brdima, Prednji naslon za ruku Jumbo box, Polica za naočare, Deljiv i sklopiv naslon zadnjeg sedišta sa naslonom za ruku, Prednje i zadnje unutrašnje osvetljenje poda.

Dodatna oprema koja se nalazi na izloženom automobilu: Metalik boja, Mali kožni paket (3 – kraki multifunkcionalni kožni volan za radio i telefon), Tempomat – kontrola putovanja.

Cena modela na lageru sa dodatnom opremom i uračunatim popustom iznosi 18.078 EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.