NOVA ŠKODA FABIA

NOVA ŠKODA FABIA

Stigla je redizajnirana verzija jednog od najprodavanijih ŠKODA modela u Srbiji. Reč je o modelu Fabia, a prvi primerci su stigli u ŠKODA salone već u septembru. Zvanična promocija i predstavljanje modela Fabia je održano u okviru Lady fair-a 8. i 9. septembra ispred TC Ušće.

ŠKODA FABIA SAVRŠEN SLUŽBENI AUTO

Škoda Fabia se pokazala kao savršen službeni automobil zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, ekonomičnosti i prtljažnom prostoru koji nudi. Sada želimo da pokažemo da Fabia nije samo službeni automobil, već savršeni saputnik van posla. Pored pomentih prednosti, sigurno ćete znati da cenite i Simply Clever rešenja, kojih ovaj, kao i svaki drugi ŠKODA automobil, ima zaista puno.

Pred potencijalnim kupcima je širok spektar mogućnosti. Ponuda boja, paketa opreme, alu felni, sistema za komfor i bezbednost je sada još bogatija. Ono što ne mogu da izaberu je dizel pogonski agregat jer je ovo prvi automobil u ponudi brenda ŠKODA koji se neće proizvoditi sa ovim agregatom.

ŠKODA FABIA kreće u naredno poglavlje sa poboljšanjima u smislu dizajna i tehnologije.

Popularni mali automobil se sada može pohvaliti restilizovanim prednjim i zadnjim delom, LED svetlima pozadi i napred, kao i prefinjenom unutrašnjošću. Dinamični i efikasni 1.0 benzinski motor, kao i dodatni sistemi asistencije naglašavaju sofisticirani karakter modela ŠKODA FABIA.

ŠKODA FABIA TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Ponuda motora za model ŠKODA FABIA će se sastojati od četiri benzinske veoma efikasne jedinice, svaka sa tri cilindra i zapremine 1,0 litaraMPI motori proizvode 44 kW (60 KS) i 55 kW (75 KS) snage.

Dva moderna turbo TSI motora generišu 70 kW (95 KS) i 81 kW (110 ks). Oba TSI motora su opremljeni filterom krupnih čestica (DPF). Najmoćniji motor može biti uparen i sa sedmostepenim DSG menjačem.

Trenutna cena modela ŠKODA Fabia FL Ambition 1.0 MPI 55kw/75ks 5G iznosi 9.900 EUR. Vozilo je između ostalog u paketu opreme Ambition opremljeno klima uređajem, radio aparatom Blues sa 4 zvučnika, airbag-ovima za vozača i suvozača, centralnom bravom sa daljinskim, električnim prednjim podizačima prozora, električnim i grejanim spoljašnjim retrovizorima, start/stop sistemom, policom za naočare.

Za sve dodatne informacije molimo vas da nas kontaktirate na broj telefona +381 11 655 76 52, ili na e-mail: prodaja@acs45.rs.

Call Now Button+381 11 655 76 40