NOVA ŠKODA FABIA

NOVA ŠKODA FABIA

Stigla je redizajnirana verzija jednog od najprodavanijih ŠKODA modela u Srbiji. Reč je o modelu Fabia, a prvi primerci su stigli u ŠKODA salone već u septembru. Zvanična promocija i predstavljanje modela Fabia je održano u okviru Lady fair-a 8. i 9. septembra ispred TC Ušće.

Škoda Fabia se pokazala kao savršen službeni automobil zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, ekonomičnosti i prtljažnom prostoru koji nudi. Sada želimo da pokažemo da Fabia nije samo službeni automobil, već savršeni saputnik van posla. Pored pomentih prednosti, sigurno ćete znati da cenite i Simply Clever rešenja, kojih ovaj, kao i svaki drugi ŠKODA automobil, ima zaista puno.

Pred potencijalnim kupcima je širok spektar mogućnosti. Ponuda boja, paketa opreme, alu felni, sistema za komfor i bezbednost je sada još bogatija. Ono što ne mogu da izaberu je dizel pogonski agregat jer je ovo prvi automobil u ponudi brenda ŠKODA koji se neće proizvoditi sa ovim agregatom.

ŠKODA FABIA kreće u naredno poglavlje sa poboljšanjima u smislu dizajna i tehnologije.

Popularni mali automobil se sada može pohvaliti restilizovanim prednjim i zadnjim delom , LED svetlima pozadi i napred, kao i prefinjenom unutrašnjošću. Dinamični i efikasni 1.0 benzinski motor, kao i dodatni sistemi asistencije naglašavaju sofisticirani karakter modela ŠKODA FABIA.

Ponuda motora za model ŠKODA FABIA će se sastojati od četiri benzinske veoma efikasne jedinice, svaka sa tri cilindra i zapremine 1,0 litaraMPI motori proizvode 44 kW (60 KS) i 55 kW (75 KS) snage.

Dva moderna turbo TSI motora generišu 70 kW (95 KS) i 81 kW (110 ks). Oba TSI motora su opremljeni filterom krupnih čestica (DPF). Najmoćniji motor može biti uparen i sa sedmostepenim DSG menjačem.

Trenutna cena modela ŠKODA Fabia FL Ambition 1.0 MPI 55kw/75ks 5G iznosi 9.900 EUR. Vozilo je između ostalog u paketu opreme Ambition opremljeno klima uređajem, radio aparatom Blues sa 4 zvučnika, airbag-ovima za vozača i suvozača, centralnom bravom sa daljinskim, električnim prednjim podizačima prozora, električnim i grejanim spoljašnjim retrovizorima, start/stop sistemom, policom za naočare.

Za sve dodatne informacije molimo vas da nas kontaktirate na broj telefona +381 11 655 76 52, ili na e-mail: prodaja@acs45.rs.

+381 11 655 76 40